Jason Vanlandschoot

luistert durft doet!


Van harte welkom op de website van Gemeenteraadslid Jason Van Landschoot. De eerste webstek van een Maldegems gemeenteraadslid. Reeds 18 jaar zetel ik in de Maldegemse Gemeenteraad waar ik me inzet voor UW belangen! Op deze website komt u alles over mijn werk te weten. Tussenkomsten, toegevoegde punten, laatste nieuwtjes op gemeentelijk vlak met een eigen kijk op de zaak! Alvast bedankt voor uw bezoek!!!

Laatste Nieuws

#

Luistert, durft en doet

Jason Van Landschoot staat alom bekend om zijn inzet in de Maldegemse politiek. Met bijna 18 jaar ervaring in de gemeenteraad is hij zelfs de langst zetelende kandidaat voor Open Vld Maldegem.

Professioneel is Jason actief als directieattaché bij Pairi Daiza waar hij een project met stoomtreinen en vliegtuigen uitbouwde. Zo kon hij zijn hobby’s omtoveren naar een professionele functie. Wat nu nog overblijft aan vrije tijd besteedt hij aan politiek.

Jason is een werker, zoals hij zelf uitlegt: “De slogan ‘Luistert, durft en doet’ vertelt in een notendop waar ik voor sta: een no-nonsensepolitiek en gedreven tussenkomsten op de maandelijkse gemeenteraad en in de vele commissies en vergaderingen.” Het maakt Jason tot een door iedereen gewaardeerd doener die belang hecht aan bouwdossiers, vergunningen, openbare werken, evenementen en uw problemen.

“Wat echt telt is wat uzelf wil. Een propere en veilige straat, een veilige omgeving, een goede service van de Gemeente, betaalbaar wonen en minder lasten en kosten. En als U een vraag heeft, een deftige oplossing. Daarvoor vecht ik al 17 jaar vanuit de oppositie. Daar sta ik voor” aldus Jason.

Jason Vanlandschoot

Contact info

Contact opnemen met mij kan op verschillende manieren. Gelieve uit onderstaand overzicht de manier te kiezen die het best aansluit bij de aard van uw verzoek.

+32 (0)473/88.15.23 - +32(0)50/71.49.08 Staatsbaan 76-003, B-9991 Adegem jason_van_landschoot@skynet.be www.jasonvanlandschoot.be